lördag 31 januari 2009

I år ska jag ju försöka med att i första hand använda det jag redan har. Och det får gälla även mina stämplar. Jag tänkte gå igenom stämplarna och se om jag fortfarande har användning av dem eller om jag kan hitta nya sätt att använda dem på.

De här stämplarna blev nya favoriter när jag lärde mig att chalka dem. Beskrivning på hur man gör det finns hos Forma Hantverk. Måste köpa lite nya duttar så jag kan leka lite mer med färgerna. ☺ Tyvärr gör sig inte färgerna på korten. De är lite mer färgstarka i verkligheten.
Ett litet ATC-kort blev det också. Bra och kul sätt att ta till vara på spillbitar. ☺
Fler kort jag har gjort tidigare med samma metod. Jag tycker det är kul att både göra enkla och scrappade kort, men min stil måste jag nog säga är enkla kort. Speciellt dessa stämplar när de är chalkade tycker jag gör sig bäst bara som de är.


Mina chalks har legat i gömmorna ett tag så det var riktigt kul när jag upptäckte dem på nytt igen och vad mycket kul man kan göra med dem egentligen. Här har jag färgat in bakgrunder. Det går snabbt och enkelt och är så kul. ☺1 kommentar:

  1. Åh, tack för tipset! Jag har alltid undrat hur man använder torra chalks... :)

    *kram*
    /A

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...