lördag 15 oktober 2011

Ett snabbt grattiskort

Nu är jag igång med färgläggning och tränar framför allt på ansikte och hår vilket jag tycker är svårast. Youtube är en suverän källa för att lära sig lite olika tekniker. Sedan är det bara att träna och träna men de säger ju att övning ger färdighet. Tyvärr blir man även mer och mer kräsen också.

Återigen ett kort som det blev bråttom med att få iväg om det skulle komma fram i tid. Då är det suveränt att plocka fram distressdynorna och några lämpliga stämpelmotiv som inte behöver färgläggas. Allt som behövs är ett papper som färgas in i valda färger och sedan stämplar man direkt därpå. Ingen färgläggning eller stansa. Bara kleta på lite färg, stämpla och tejpa.

Jag har även sprayat på lite glimmermist vilket gör det lite svårt att fota en bra bild. Här är det en bild med blixt och en utan så man får en aning om hur kortet ser ut.



2 kommentarer:

 1. Hej!! Vad roligt att du lagt upp lite alster igen i bloggen :) Du har ju ändå hunnit med en hel del sen du bloggade senast...men ibland är det ju svårt att ta sig tiden att fota o lägga upp. En hel del kort har liksom bytt ägare utan att man fått fota. ( och det är ofta just de korten man skulle vilja komma ihåg... :s Hoppas vi ses på träningen snart!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag var så kreativ och kunde göra så fina kort! :)

  Vill tipsa dig om en sak,


  I November så ska det lanseras en helt ny sida vid namn Spinglo.

  Det kommer att vara en One-stop social plats för vad just du är intresserad av. Facebook, Twitter, bloggar, nyheter, evenemang, kampanjer, tv, väder.

  Du ställer in i vilken stad du befinner dig just nu och Spinglo söker upp lokala erbjudanden till dig av det DU är intresserad av, som ett exempel "gå två och ät sushi, betala bara för en!" om du är intresserad av materbjudanden!

  Det kommer finnas App till din mobiltelefon så att det är superlätt att ta reda på om det finns några erbjudanden bara några steg bort från dig.

  Allt i ett enkelt interface utan något som stör dig eller något som du är helt ointresserad av.

  Vill man vara med i detta nya nätverk så måste man få en invite, så här får ni: http://www.spinglo.com/i/daiquiri !

  Det finns redan uppemot tre miljoner användare i 209 olika länder.

  GÅ MED DU OCKSÅ! SJÄLVKLART ÄR DET GRATIS!

  Detta får man inte missa!

  http://www.spinglo.com/i/daiquiri

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...