torsdag 6 januari 2011

A - Anything Christmas

Ser man på, jag var visst inte klar med julkorten utan det blev ett till. Jag måste nog ha räknat fel och fick snabbt göra ett till. Men å andra sidan hann jag med en utmaning på det kortet istället. ☺

Jag tycker nog att julkorten är de roligaste att göra men fastän man startar i god tid så kan det nästan ändå bli lite stressigt mot slutet och det känns inte kul. Dessutom finns det så mycket annat att pyssla med vid jultid så i år är det jag som hoppar på julkortsutmaningar som pågår under hela året. Den ena bloggen har utmaningar varannan vecka och den andra har varje vecka. Om jag gör det som jag hinner med och som jag inspireras av så borde jag redan vara klar med korten i god tid till nästa jul och kan pyssla med annat istället. ☺

Tanken var att jag även skulle hinna med en färgutmaning som var rosa/vit/silver men hann inte komma med i den. Men det är anledningen till att det blev ett rosa julkort.

Med detta kort deltar jag i utmaningen hos ABC Challenge Christmas - A-Anything Christmas.3 kommentarer:

 1. Jätte fint kort. Jag får nog också börja med mina julkort nu om jag skall vara klar till jul :)

  SvaraRadera
 2. Lovely card, love the papers too, Thanks for joining us at ABC Christmas challenge! hope you continue to play throughout the year too! hugs Samantha :0)

  Please consider turning off word verification it does not protect your blog you can do that by moderating your comments... what it does help is the Dt people visiting your blog!
  Thanks in advance :0)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vad fina Julkort du har gjort, jag gillar det rosa
  Marie E

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...